Abonneren  Inloggen

SDD op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Een goede peiler hoe de Nederlands grafische markt ervoor staat’

18 september 2023

Tijdens de PRINTmatters Vakdag op donderdag 12 oktober ontdek je bij onze partners op de beursvloer de nieuwste innovaties op grafisch gebied. Wat kun je bij de stand van SDD B.V. verwachten?

‘SDD staat voor Smart Dedicated Design. Het bedrijf is in 1999 opgericht door Roland Oudsen met als doel de nabewerking van digitale printprocessen te automatiseren. Dit door koppelingen te maken tussen printers en de finishing apparatuur. Het bedrijf is gevestigd in Emst, midden in Nederland.

In de loop der jaren is SDD uitgegroeid tot een volwaardige expertise partner op het gebied van document finishing, met innovatieve oplossingen voor de digitale print markt. Er zijn meer dan 90 verschillende producten uitgebracht. Sinds 2004 is SDD ook importeur van finishing systemen van gerenommeerde merken zoals Plockmatic, Morgana, D&K, JBi en Uchida.

Het volledige productieproces in eigen hand

Vandaag houdt SDD het volledige productieproces in eigen hand. Van ontwikkeling en design, tot productie, levering en onderhoud van document finishing oplossingen. De producten worden vanaf dag 1 ontwikkeld en gebouwd volgens de laatste wereldnormen en markteisen. SDD maakt ook gebruik van de nieuwste 3D-printtechnologieën. Zowel voor R&D als voor het produceren van onderdelen voor haar eigen machines. Deze kennis en toepassingen hebben geleid tot de overname van het 3D-printbedrijf AMR Europe B.V. dat nu een volwaardig dochterbedrijf is. AMR Europe is importeur Benelux voor Markforged, Cubicon en 3DGence 3D-printsystemen.

SDD neemt deel aan de PRINTmatters Vakdag om zowel gebruikers als collega’s uit het vakgebied in een ongedwongen sfeer te spreken. De energie van de Vakdag is een goede peiler hoe de Nederlands grafische markt ervoor staat. Tijdens de Vakdag is het complete commerciële en directieteam aanwezig om bezoekers te informeren over document finishing en de ontwikkeling hiervan en professioneel advies te geven.’

Bezoek de partnerpagina van SDD op printmattersvakdag.nl.

De PRINTmatters Vakdag vindt plaats op 12 oktober 2023 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Dit evenement is hét event voor iedereen die werkzaam is in de grafische branche, op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op grafisch gebied, vakgenoten wil ontmoeten en inspiratie wil opdoen. Schrijf je in en ontvang je gratis toegangsbewijs!


Meer weten over de PRINTmatters Vakdag 2023?

Bezoek de website