Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden Enzo

Gratis advies over een Direct Mail campagne!

12 januari 2023

Verspreiden Enzo is dé specialist in het efficiënt toepassen van data, drukwerk en verspreiding. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over uitgebreide kennis op het gebied van aanbieders op dit vlak en de kwaliteit die zij bieden. Voor elke klant vinden wij daardoor de beste oplossing en gaan wij verder dan alleen een offerte op verzoek.

Hoe dan? Door meedenken, adviseren, brainstormen en inleven. Dat is onze kracht.

De vraag naar persoonlijk advies en begeleiding is sterk toegenomen. De website van Verspreiden Enzo biedt veel informatie voor ondernemers maar het blijft maatwerk. Vandaar dat wij ons profileren als persoonlijke reisleider bij iedere drukwerkverspreiding. En daar hoort gratis advies bij.

Laat bijvoorbeeld jouw logo of huisstijl eens nakijken. Zijn de flyers, folders of brochures nog wel up-to-date? En hoe zit het met de uitvoering en uitstraling daarvan? Welke grafische marketing middelen bestaan er eigenlijk en hoe maak je daar het beste gebruik van? Denk hierbij ook aan verspreiding van flyers, het maken van je eigen krant, catalogi, e.d.

Verspreiden Enzo geeft antwoord op alle vragen die je maar hebt op het gebied van grafische vormgeving, drukwerk en meer...

Kom gerust vrijblijvend langs, neem mee wat je wilt laten checken op USB of bestaand drukwerk en je krijgt een advies op maat, geheel gratis.