Abonneren  Inloggen

New Energy Printing neemt Publishing Services over

11 oktober 2022

New Energy Printing heeft op 1 oktober Publishing Services uit Aalsmeer overgenomen. Publishing Services is een dienstverlener die alle facetten van grafische deel- of totaalprojecten in goede banen leidt. Dit zijn met name producties van boeken, catalogi en verpakkingen.

Eigenaar Pieter Bekkers heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en was op zoek naar een overnamepartner. Hij vond in New Energy Printing een uitstekende match. ‘Onze manier van denken en klantbenadering lijken veel op elkaar,’ aldus Pieter. ‘Er zijn bedrijven die ervoor kiezen om met hun bedrijf te stoppen, de klanten moeten dan op zoek naar een nieuwe aanbieder. Ik wil echter dat mijn klanten terechtkomen bij een bedrijf dat dezelfde kwaliteit, kennis en service biedt die ze van mij gewend zijn. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dat kan garanderen.’ Hij heeft met verschillende partijen contact gehad en na een aantal gesprekken met Thomas van New Energy Printing bleek dat de waarden die je als bedrijf uit wilt dragen heel dicht bij elkaar liggen. ‘Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Ik blijf nog een jaar intensief samenwerken om mijn klanten te koppelen. Daarna ga ik nog steeds bij mijn klanten op de koffie, om te horen of alles naar wens gaat en of er nog verbeteringen mogelijk zijn.’

New Energy Printing is intermediair op het gebied van gebonden drukwerk producties, zoals boeken, magazines, brochures en catalogi. Ruim 10 jaar geleden startte Thomas Toxopeus New Energy Printing alleen, vanuit huis, en inmiddels is het kantoor bemand door 14 personen. Door het uitgebreide netwerk aan drukkerijen in Europa weet New Energy Printing altijd de juiste drukker te vinden voor elke specifieke productie.

‘Pieter blijft nog een jaar intensief met ons samenwerken en gaat dan langzaam afbouwen’, aldus Thomas. Daarna is Pieters nieuwe doel: ‘Mooie lange wandelingen maken door de Schoorlse duinen in Noord Holland en overwinteren in een warme Europese bestemming met mijn vrouw, zonder (werk)laptop.’

Foto boven: Thomas Toxopeus, Pieter Bekkers en Asia Remkes


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief