Abonneren  Inloggen

Adverteren via onze kanalen

Breng jouw bedrijf, dienst of product onder de aandacht en bereik potentiële klanten via ons uitgebreide netwerk. Adverteren kan op verschillende manieren:

  • In het gedrukte PRINTmatters magazine
    Zes keer per jaar verschijnt het luxe magazine PRINTmatters, boordevol interviews, achtergrondverhalen en columns. Lezers zijn veelal beslissers bij bedrijven in de grafische of de signbranche. Maar ook professionals op het gebied van creatie en in groeimarkten als labels en verpakkingsdruk ontvangen het magazine.
  • Op de website PRINTmatters.nl
    PRINTmatters.nl is de veruit grootste website over alles wat raakt aan gedrukte visuele communicatie. De redactie brengt dagelijks het laatste nieuws en unieke analyses en achtergronden.
  • In de wekelijke nieuwsbrief
    Iedere week ontvangen ruim 6.000 geïnteresseerden uit de branche onze nieuwsbrief per e-mail. Wil je hen bereiken met een advertentie in de nieuwsbrief? Dat kan!

Vacatures
Maandelijks worden vacatures op PRINTmatters.nl en in de nieuwsbrief meer dan 25.000 keer gezien, door professionals uit de grafische branche. Een unieke kans om de juiste kandidaat voor jouw vacature te bereiken.

Evenementen
Jaarlijks organiseert PRINTmatters een kennis- en netwerkevenement met een mix van inhoud, netwerken en amusement. Je kunt met jouw bedrijf en/of product op verschillende manieren deelnemen aan dit dynamische evenement.

Meer informatie
Wil je meer informate over de online en offline advertentiemogelijkheden, formaten en de tarieven, dan kun je de PRINTmatters Mediakit downloaden en/of contact opnemen met:

Jolanda de Graaf
E: jolanda@managementmedia.nl
T: 035 – 625 61 73
M: 06 – 29 25 91 19